ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ* 24-25-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ** ΙΩΑΝΝΙΝΑ**

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ*  24-25-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ** ΙΩΑΝΝΙΝΑ**

ΤΡΙΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ ** ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

24/25/26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ** ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ- ΚΟΡΩΝΙΣΙΑ- ΑΡΤΑ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΗ- ΝΗΣΑΚΙ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ

 ΣΑΒΒΑΤΟ: 24/12/2021: Αναχώρηση στις 07:00 πμ  με  στάση στον ΙΣΘΜΟ για καφέ. Συνεχίζουμε περνώντας την μεγαλύτερη καλωδιακή γέφυρα που συνδέει το ΡΙΟ – ΑΝΤΙΡΙΟ, και μέσω της ΙΟΝΙΟΥ ΟΔΟΥ ,θα πάμε στην ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ. Πρόκειται για ένα μικρό ψαροχώρι στον ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ κόλπο. Το χωριό εκτείνετε σε ένα μικρό ύψωμα, αγναντεύοντας ολόγυρα την κλειστή θάλασσα με τις αμμονησίδες.  Παραμονή για μεσημεριανό φαγητό. Μετά το φαγητό μας  κα θα πάρουμε το δρόμο για την ΑΡΤΑ . Άφιξη στο ξενοδοχείο Τακτοποίηση. Δείπνο. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/12/2021Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και γύρω στις 8:30 πμ αναχωρούμε για επίσκεψη στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΗ, με τα κέρινα ομοιώματα. Επίσκεψη. ΤΙΜΗ 6 ΕΥΡΩ.. Αναχώρηση στην συνέχεια για τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Μετάβαση με το καραβάκι στο ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ **ΤΙΜΗ 5  ΕΥΡΩ **, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας της πόλης, αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του ΑΛΗ-ΠΑΣΑ. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια με τα εξαίρετα δείγματα λαϊκής τέχνης.** όποιος θέλει μπορεί να παραμείνει για φαγητό**. Επιστροφή στην πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, χρόνος ελεύθερος για βόλτες στην πόλη. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα έχουμε εορταστικό δείπνο. ΡΕΒΕΓΙΟΝ. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/12/2021:  Πρωινό και αναχώρηση στις 09:00 από το ξενοδοχείο για να θαυμάσουμε το θρυλικό και πολυτραγουδισμένο ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ. Παραμονή για βόλτα και όποιος θέλει θα διαβεί το γεφύρι. Ο δρόμος μας στην συνέχεια θα μας πάει στην ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. Ξενάγηση στον κήπο των ΗΡΩΩΝ. Συνεχίζουμε για την ΤΟΥΡΛΙΔΑ. Μεσημεριανό φαγητό. Μετά το φαγητό μας  παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ και με τις ωραιότερες εντυπώσεις και από αυτή την ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ εκδρομή μας.

ΤΙΜΗ: 185  ΕΥΡΩ** ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: + 44 ΕΥΡΩ    **** ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.
  • ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ & ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
  • ΔΥΟ (2) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ  ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ.** ARTA PALACE HOTEL**
  • ΔΥΟ (2 ) ΠΡΩΙΝΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΟΥΦΕ.
  • ΔΥΟ (2) ΔΕΙΠΝΑ & ΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.** ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ**
  • ΑΡΧΗΓΟΣ – ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – Tour Operator.
  • Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ.
  • ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ:100 ΕΥΡΩ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : Κ. ΑΜΑΛΙΑ: 210 7568094 //  694 6043760.

 

Πίσω